Aktuális akciós ajánlataink! Részletek
Háttér

Műszaki vizsga és eredetiségvizsgálat

A közúti közlekedés egyik kritériuma a rendszeres hatósági ellenőrzés és műszaki vizsgáztatás, amelyet célszerű a legjobb szakemberekre bízni.
Műszaki vizsgáztatás a következő járművekre:
  • Személyautó és kisteherautó (3,5t), valamint motorkerékpár
  • Összkerékhajtású autók (4x4 alvizsga)
  • Gyárilag alacsony hasmagasságú autók
  • Gázüzemű autók
A legmodernebb, legújabb felszerelésekkel dolgozunk A legmodernebb fényszóró típusokhoz alkalmazható fényszóró beállítóval dolgozunk (pl. lézerlight, mátrix LED, bi-xenon).

1 óra alatt elvégezzük az eredetiségvizsgálatot és a műszaki vizsgáztatást.

Vállalási határidő: 1 munkanap.
Háttér
A műszaki vizsga érvényességi ideje az új gépjárművek esetében 4 év, korosabb autóknál a felére csökken a két vizsgáztatás közötti időintervallum. Az M1 Szerviz műszaki vizsgabázisán dolgozó munkatársaink a gyorsaság és a precizitás mellett, a közlekedési hatóság általi követelményrendszer betartásával végzik munkájukat. A vizsga időtartama egy óra, amely során ellenőrizzük többek között a szélvédőket, a fékberendezéseket, a lengéscsillapítót, és a biztonsági kiegészítőket. Az átvizsgálás után a vizsgáztató kiállítja a vizsgálati bizonyítványt és bekerül a forgalmi engedélybe az új érvényességi idő. Előzetes átvizsgálással biztosított, hogy gépjárműve a megfelelő műszaki állapotban kerüljön vizsgáztatásra. Az átvizsgálás során észlelt hibákat szervizünkben szakszerűen megjavítjuk.

Műszaki vizsgáztatáson kívül, eredetiségvizsgálatot is vállalunk, amely során az eredetiségen felül megállapítható a gépjármű jogi státusza is, illetve, hogy a járművön található egyedi azonosítójelek valódiak-e. Az eredetiségvizsgálatot személy-, kisteherautó (3,5 t), motorkerékpár és utánfutó esetében is elvégezzük.
Szervizbejelentkezés
M1 Szerviz © 2022 Minden jog fenntartva.